Close
(0)
Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters
КАФЕНА МАТ ПЛАСТИЧНА РАМКА СО ЗЕЛЕНИ ПОЛАРИЗИРАНИФОТОХРОМАТСКИ МИНЕРАЛНИ СТАКЛА
Производител: PERSOL
Достапност: На залиха
Шифра: 3007-S 9022/34 3F
Датум на испорака: 1-2 days
ден 14.900,00
ден 7.450,00
Спецификации на производот
Големина на леќа 53 mm
Ширина на мост 18 mm
Должина на рачки 145 mm
Тип на леќа Поларизирани
Материјал на леќа Стакло
Боја на леќа Зелена
Материјал на рамка Пластичен фронт и рачки
Финиш на рамка Мат
Спецификации на производот
Големина на леќа 53 mm
Ширина на мост 18 mm
Должина на рачки 145 mm
Тип на леќа Поларизирани
Материјал на леќа Стакло
Боја на леќа Зелена
Материјал на рамка Пластичен фронт и рачки
Финиш на рамка Мат