Close
(0)
Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters

КОНТАКТНИ ЛЕЌИ

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна
Филтрирај по атрибути
  • Базна кривина
  • 8.6

SOFLENS 59

SOFLENS 59
1 кутија со 6 контктни леќи со иста диоптрија. Мека контактна леќа за дневно носење и месечна замена.
ден 1.900,00 ден 1.710,00

PURE VISION 2

1 кутија со 3 контктни леќи со иста диоптрија. Силикон хидрогел, за месечна замена.
ден 1.550,00

PURE VISION 1 6pck

1 кутија со 6 контктни леќи со иста диоптрија.Силикон хидрогел,за месечна замена.
ден 3.100,00 ден 2.790,00

AIR OPTIX 3 pck

1 кутија со 3 контктни леќи со иста диоптрија. Силикон хидрогел, за месечна замена.
ден 1.900,00 ден 1.710,00

AIR OPTIX 6 pck

1 кутија со 6 контктни леќи со иста диоптрија. Силикон хидрогел, за месечна замена.
ден 2.990,00 ден 2.690,00

DAILIES COMFORT PLUS 90 pck

1 кутија со 90 контктни леќи со иста диоптрија. За еднократна употреба.
ден 3.200,00