Close
(0)
Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters

СРЕДСТВА ЗА КОНТАКТНИ ЛЕЌИ

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

ЕНЗИМСКА ТАБЛЕТА

Ензимска таблета која одстранува протеински депозити на меки и полутврди гаспропусливи леки.
ден 60,00

СРЕДСТВО ЗА ЧУВАЊЕ НА ПОЛУТВРДИ ЛЕЌИ AVIZOR CONDITIONER

Средство за влажнење,дезинфекција и чување на тврди и гаспропусливи леќи.
ден 600,00

СРЕДСТВО ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ПОЛУТВРДИ ЛЕЌИ AVIZOR CLEANER

Средство за дневно чистење на тврди и гаспропусливи леќи.
ден 600,00

СРЕДСТВО ЗА ЧУВАЊЕ НА ПОЛУТВРДИ ЛЕЌИ BOSTON

Средство за дезинфекција,чување и исплакнување на тврди и гаспропусливи контактни леќи.
ден 550,00

СРЕДСТВО ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ПОЛУТВРДИ ЛЕЌИ BOSTON ADVANCE

Средство за чистење на тврди и гаспропусливи контактни леќи.
ден 500,00

BIOTRUE 360 ml

Универзално средство за одржување на меки контактни леќи, 360 мл.
ден 850,00