Close
(0)
Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters
Производител: PERSOL
Шифра: 9649S 96/56
Датум на испорака: 1-2 days
ден 15.300,00
ден 12.240,00
Спецификации на производот
Големина на леќа 50 mm
Ширина на мост 22 mm
Должина на рачки 140 mm
Материјал на рамка Метален фронт и рачки
Финиш на рамка Сјај
Спецификации на производот
Големина на леќа 50 mm
Ширина на мост 22 mm
Должина на рачки 140 mm
Материјал на рамка Метален фронт и рачки
Финиш на рамка Сјај