Close
(0)
Немате ставки во вашата кошничка.
Пребарување
Filters
КАФЕНА ХАВАНА ПЛАСТИЧНА РАМКА
Производител: VOGUE
Шифра: VO 2961 2019
Датум на испорака: 1-2 days
ден 4.600,00
Спецификации на производот
Големина на леќа 53 mm
Ширина на мост 17 mm
Должина на рачки 135 mm
Материјал на рамка Пластичен фронт и рачки
Финиш на рамка Сјај
Спецификации на производот
Големина на леќа 53 mm
Ширина на мост 17 mm
Должина на рачки 135 mm
Материјал на рамка Пластичен фронт и рачки
Финиш на рамка Сјај